- Over STiB -

Wat is STiBKamp?

STiBkamp is een kamp voor normaal begaafde jongeren van 12 tot en met 15 jaar die anders niet op vakantie kunnen vanwege de financiële situatie thuis.
Vrijwilligers zorgen ervoor dat jongeren uit Den Haag en omstreken een geweldige week hebben.
De vrijwilligers zijn onder meer geselecteerd op hun betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Zij hebben geen opleiding of kennis van (ortho)pedagogiek en zijn onbekend op het terrein van de jeugdhulpverlening Iedere vrijwilliger is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Stib 2020 is van 25 juli t/m 1 augustus

Tijdens kamp worden er veel spelletjes gedaan, trekken we erop uit om bijvoorbeeld te gaan zwemmen of vertellen we elkaar verhalen bij het kampvuur. Stilzitten, daar we niet echt aan. We zijn tijdens kamp actief bezig met spellen als ‘Hollandse leeuwen, waterkegelen of misschien komt er dit jaar wel weer een bootcamp? Dan is het zaak dat je goed kan bewegen zodat niemand je kan verslaan.

Omdat alles in groepsverband wordt gedaan wordt van de jongeren verwacht dat zij tijdens kamp aangesproken kunnen worden op hun gedrag en leerbaar zijn.

Ik sta heel de week in de keuken en probeer zo gezond en lekker als mogelijk voor iedereen te koken. Ik vind het echt geweldig om ze te zien smullen. Ben nu al weer bezig met het menu voor volgend jaar!!
EINDELIJK BOOTCAMP GEWONNEN!!!
Valt me soms toch een beetje tegen hoe snel jullie moe zijn! Kom maar op met die energie!!
Na 20 jaar STiB kan ik nog steeds niet zeggen dat ik er genoeg van heb. Ik heb nu alweer zin in volgend jaar
Moeder Gans3de jaar STiB
Muriel5de jaar STiB
Cathleen3de jaar STiB
Apo STiB20ste jaar STIB

Bekijk onze video!

- kamphuis -

De Willyhoeve

Dit jaar gaan we naar een kamphuis waar wij al jaren met veel plezier heen gaan, namelijk de Willyhoev in Bergeijk.

De Willyhoeve heeft een enorme grasveld met wel 2 kampvuurplekken! Helemaal geschikt voor een leuke spookverhaal.

Stib 2020 is van 25 juli t/m 1 augustus

- KAMPLEIDING -

ONTMOET ALLE KAMPLEIDERS

Cathleen
Cathleen
Dit is Cathleen en zij is altijd in voor sporten, actief buiten spelen en met de kids lekker bezig zijn. Kamp is voor haar een week lang plezier...
Elzalina
Elzalina
Elzalina staat ook wel bekend als Moeder Gans. Ze heeft alweer vijf jaar het virus te pakken en zorgt voor fantastische maaltijden en gezelligheid...
Hakan
Hakan
Dit is Hakan. Hij gaat al voor het 3e jaar mee op kamp. Zoek je een creatieve actieveling? Dan is Hakan wie je zoekt. Hij kan niet wachten tot we...